Aktivi­teter

Det åbne dagcenter på Plejecenter Bakkegården

Alle ugens hverdage fra kl. 9.00 til kl. 16.00.

Hvis der er aktiviteter ude af huset, er der lukket samt ved ferie og andet fravær. 

Aktiviteter

 • Dagcenter

  Dagcentret finder du ved hovedindgangen. Dagcentret er personalebemandet i tidsrummet kl. 08.30 – 16.00 på alle hverdage. Hvis der er aktiviteter ude af huset, er der lukket samt ved ferie og andet fravær. 

  Tilbuddene i dagcentret henvender sig til alle pensionister i lokalområdet herunder beboere på plejecentret. Aktiviteterne spænder vidt fra kreative gøremål, oplæsning, sang, bankospil til motionshold og dagligdags gøremål som f.eks. småkagebagning og blomsterpyntning.  

  Dagcentret råder over store fine lokaler, så det er ligeledes her en stor del af plejecentrets arrangementer og fester foregår, som f.eks. årstidsfester.

  Dagcentret samarbejder med frivillige hjælpere og pårørende, så aktiviteterne kan udvides i forhold til antal hjælpere. Har brugere af dagcentret særlige ønsker eller behov, kan man altid få hjælp af personalet til at sætte aktiviteten i gang. Det er ikke en betingelse at deltage i aktiviteterne for at komme i dagcentret, mange kommer også blot for at hygge sig og få en snak med.

  Aktiviteterne i dagcentret er nærmere beskrevet på opslagstavlerne i huset.

 • Træning

  Der er tilknyttet fysioterapeut og ergoterapeut til Bakkegården. Der ydes genoptræning og vedligeholdelsestræning til de beboere, der har behov herfor. Træningen kan foregå i træningslokalet, som ligger ved siden af Dagcentret, eller hos beboeren i dennes lejlighed.

  Der er også mulighed for selv at træne i træningslokalet efter vejledning af fysioterapeuten, eksempelvis på motionscykel. Ligeledes er der ugentlig tilbud om at deltage i stolegymnastik i Dagcentret.