Café ­Blæk­sprut­ten

Velkommen til Café Blæksprutten Områdets produktionskøkken ligger på Plejecenter Bakkegården, hvor der produceres mad til plejecentrets beboere og de fire caféer i Område Vest. Vores køkken-, ernærings- og husassistenter arbejder ud fra fire sæsonplaner, hvor der sættes fokus på de danske sæsonvarer. Den månedlige menuplan findes i månedsbladet for Område Vest og også her på siden.

Lokalcenter Bakkegården,
Teglgårdsvej 15
Tlf.: 21 34 65 28 - Bybus nr. 4 går lige til døren.


Cafeen er åben alle ugens dage
Mandag - fredag fra kl. 10.30 – 14.00
Lørdag, søn- og helligdage fra kl. 10.30 – 14.00

Cafe Blæksprutten er et tilbud til alle, som er på efterløn, pension, plejehjemmets beboere og deres pårørende samt de ansatte.
 
Frisk hjemmelavet mad
Vi fremstiller maden den dag vi serverer den. Det daglige udbud består af lune og kolde retter til frokost, dagens hoved- og biret, salatbar samt smørrebrød.
Hver dag er der hjemmebagt kage til kaffen.

Mad ud af huset

Er et tilbud til alle brugere af vores cafeer. Vi har udviklet forskellige tilbud, som kan hjælpe dig til en nemmere hverdag. Vi pakker gerne mad ind, så det er nemt at transportere. Vi tilbyder blandt andet hovedretter til weekenden, som er nem at opvarme derhjemme, smørrebrød til aftensmaden, kage til kaffen og ikke mindst franskbrød og boller til morgenmaden mv.